Vuka Karadžića 37, Trebinje
+387 65 929 894

O nama

“Finest” TREBINJE
1

Visokim stepenom organizacije i poslovnosti doprinijeti izgradnji visokog rejtinga firme, kao vodeće organizacije za izgradnju stanova i poslovnih objekata u regiji.

Podizanje standarda u oblasti građevinarstva. Unaprijeđenje kvaliteta  stanovanja i kulture življenja naših kupaca.

Zasniva se na tri osnovna principa, EKSPEDITIVNOST, KVALITET i SIGURNOST. Naš tim čine ljudi čija ažurnost, profesionalizam, organizovanost i veliko iskustvo u izgradnji investicionih objekata daje garancije za pronalaženje najboljih rješenja i gradnju objekata po najvišim međunarodnim standardima.

opšti podaci

Matični broj: 11189334

PDV uvjerenje

Rješenje o registraciji 

Žiro račun: 5559000047441298 (Nova banka)

FINEST d.o.o. Trebinje je specijalizovana partnerska organizacija koja se bavi poslovima vezanim za inženjering i investiranje u izgradnju poslovnih i stambenih objekata. Zajedno sa našim kooperantima (projektne i izvođačke organizacije, banke i dr.) nudimo potpunu ponudu po sistemu “ključ u ruke”.

Želimo da modernim i sigurnim poslovanjem steknemo povjerenje naših korisnika i uvrstimo FINEST u red uspješnih firmi u Bosni i Hercegovini.

potražnja

Preduzeće FINEST je otvoreno i za kupovinu interesantnih lokacija za izgradnju stambenih objekata. Ukoliko ste i sami vlasnik takve lokacije, možete nas kontaktirati ili nas potražite u službenim prostorijama. Obratite nam se sa punim povjerenjem, a mi ćemo ga opravdati sa zadovoljstvom.

“Uvijek je dobro vrijeme za kupovinu nekretnina. Nekretnine neprestano povećavaju vrijednost i nadmašuju ostale investicije.  Kada investirate u svoje okruženje, investirate u sebe!”